Vigyázó Cili: Állatos mandala színező
Kreatív készségfejlesztő
4-99 éves korig

Ára: 1490.- Ft

Az Állatos mandala színezőben található varázslatos minták színezése kreatív kikapcsolódást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
A füzetben található, határozott kontúrokkal rendelkező, nagy alakú ábrák színezése már óvodás korú gyermekeknek is nagy sikerélményt jelent.
A képek színezhetők színes ceruzával, filctollal, de a vastag papírnak köszönhetően akár festékkel is kifesthetők, tetszőleges színeket használva.
Az elkészült színes mandalák a segédvonalak mentén a füzetből kivághatók, így elajándékozhatók, vagy a lakás egyedi díszeivé válhatnak.
A mandalák színezése életkortól függetlenül megnyugtató érzést nyújt, pihenteti a szellemet, az érzelmeket lecsendesíti, oldja a stresszt. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a térlátást, a koncentrációt. A formák ritmikus ismétlődése, színezése az agy jobb és bal félteke közötti kapcsolatot harmonizálja. A szabad, minden kötöttségtől mentes színválasztás, növeli az önbizalmat, fejleszti a szépérzéket, a kreativitást, felemelő szabadság élményt nyújt.

48 oldal
23 színezhető, kifesthető, kivágható mandala (vastag papíron)
250 g
21x25cm
ISBN 978-615-00-2240-6

Kapható a Líra online könyvesboltjában is2015-2022© mandalaszinezo.hu
Minden jog fenntartva!
mandalaszinezo@gmail.com

A kreatív készségfejlesztő füzetek megrendelhetők, valamint az ingyenesen nyomtatható mandala színezők letölthetőek az oldalon. A tiszta, nagy ábrákkal, művészien tervezett kifestők már kisgyerekeknek is ajánlottak. A mandalák színezése kellemes kikapcsolódást nyújt, megnyugtat és közben fejleszti a koncentrációt, a szem-kéz koordinációt. A kivágható minták más alkotásokhoz is felhasználhatók.